El Banc de Sang fa una crida a doblar les donacions pel #GivingTuesday

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Banc de Sang fa una crida a doblar les donacions pel #GivingTuesday

Ravalnet

Resum: 

Per tal d'aconseguir-ho, proposa que les persones que vagin a donar sang el dia 29 de novembre ho facin acompanyades d'una altra persona que també en doni.

El Banc de Sang i Teixits vol aconseguir 2.000 donacions el dia del #GivingTuesday , és a dir, el doble de les que tenen lloc al llarg d'un dia corrent. És per això que anima a tothom a acudir als centres de donació de sang dels hospitals de tot Catalunya de dos en dos.

La campanya fa servir un text prou suggeridor: "Vine amb la mare, el fill, l’amiga, el company de feina, el cosí segon o el veí de dalt. Amb qui vulguis, però acompanyat. Porta el teu doble a donar sang a algun dels hospitals de tot Catalunya. T'hi esperem de dos en dos!".

El Banc de Sang i Teixits ha creat també un formulari per aquesta campanya en el qual es poden apuntar les parelles donants indicant l'hospital al qual hi aniran a fer la donació. També proposa participar en altres campanyes, sobretot en el cas que el dia 29 de novembre no es pugui participar a la campanya.

El #GivingTuesday és un moviment mundial que promou accions solidàries i que anima a totes les persones a col·laborar en projectes solidaris o a realitzar accions altruïstes. La proposta va sorgir als Estats Units com una alternativa al Black Friday i al Cyber Monday, que promouen el consumisme que acompanya les dates nadalenques.

Afegeix un comentari nou