El Festival Màgicus es consolida

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Festival Màgicus es consolida

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La quarta edició del Festival de Màgia Jove de Barcelona ha arribat a més de 900 persones i es consolida al barri Gràcia.

Fa quatre anys naixia el Festival de Màgia de Jove de Barcelona, Màgicus, a Lluïsos de Gràcia a proposta del Mag Oli que va guanyar el Premi Jove, proposa! de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquesta va ser la primera pedra per forjar aquesta original proposta que ja es considera com una activitat consolidada al barri de Gràcia.

El Màgicus significa la consolidació d’un projecte dels joves, per als joves.

En total unes 900 persones van participat a les activitats del festival com el concurs de Màgia Jove, la Màgia als Mercats, el Taller de màgia i la Gran Gala de Màgia. Una de les activitats més esperades és sempre el Concurs de Joves Mags on el Mag Davig de 14 anys va ser el guanyador. Aquest jove mag va actuar a la Gran Gala de Màgia al costat de mags i il·lusionistes coneguts on es va lliurar el Premi a la Trajectòria que va ser per l’il·lusionista Xevi que es dedica a la màgia des de fa més de 40 anys.

El festival va acabar diumenge amb un taller de màgia per a infants i joves impartit per l’il·lusionista Hausson a Lluïsos de Gràcia. Des de l’entitat estan molt satisfets de l’èxit i la repercussió de la iniciativa ja que tal i com explicava el seu president, Oriol Hosta, “significa la consolidació d’un projecte dels joves, per als joves".

Més informació al web del Festival Màgicus.

Afegeix un comentari nou