El mercat solidari de Projecte Home, tot un clàssic del Nadal

LaviniaNext
Autor/a: 
Dani Sorolla
 Font: Projecte Home.
El mercat solidari de Projecte Home estarà en funcionament fins al 9 de gener. Font: Projecte Home.
 Font: Projecte Home.
Projecte Home ven productes a estrenar, rebaixats al 50%. Font: Projecte Home.
 Font: Projecte Home.
Un any més, Projecte Hone ha organitzat un mercat solidari. Font: Projecte Home.

El mercat solidari de Projecte Home, tot un clàssic del Nadal

Autor/a: 
Dani Sorolla
LaviniaNext

Resum: 

Fins al 9 de gener, l’ONG té en marxa un mercat solidari a Barcelona amb productes nous i molt variats, tots rebaixats al 50%.

El Nadal és una època de l’any propícia per a tota mena d’iniciatives solidàries que fan aflorar el nostre vessant més generós. N’hi ha que ja són tot un clàssic, com el mercat solidari que cada any organitza el Projecte Home.

Aquest Nadal no han fet una excepció. Des del 9 de novembre, l’ONG centrada a ajudar persones amb problemes d’addiccions té en marxa el seu mercat solidari, que enguany s’allargarà fins al 9 de gener.

Productes nous al 50%

Enric Hidalgo, director de l’àrea de formació i inserció laboral de Projecte Home i un dels organitzadors de la iniciativa, explica els ets i uts del mercat solidari. “S’hi poden trobar tota mena de productes, des d’articles electrònics i llibres fins a roba, sabates i joguines”, afirma. També subratlla que tot el que s’hi ven són productes nous de trinca, per estrenar, rebaixats al 50%.

D’on surten els productes que es venen al mercat solidari? L’Enric indica que provenen de “l’estoc de l’empresa de missatgeria Correos Express, són articles que ningú ha recollit durant un any i que se’ns cedeixen”. També hi col·labora la immobiliària Nuñez i Navarro, que cedeix gratuïtament el local on està establert el mercat.

Si us hi voleu apropar i buscar entre centenars de productes a preus imbatibles, el podeu trobar a Barcelona, al carrer de Buenaventura Muñoz 11, molt a prop de l’estació d'Arc de Triomf (L1). Això sí, el mercat resta tancat entre el 24 de desembre i l’1 de gener, ambdós inclosos.

Tots els beneficis del mercat solidari es destinen a Projecte Home i serveixen, entre altres, per finançar el tractament de persones en dificultats que no se’l poden pagar.

L’esprint final

De moment, segons apunta l’Enric, el mercat està funcionant molt bé: “Les vendes avancen a molt bon ritme, sobretot la primera setmana va anar molt bé”. A més, tenen preparat una rematada final per a l’última setmana. “Per acabar amb les existències, els últims dies de mercat fem una campanya de descomptes encara més agressiva”, assegura. Una ocasió immillorable, i tot un clàssic del Nadal, per comprar a bons preus de manera solidària.

Afegeix un comentari nou