Els ODS, tema central del concurs d'Amics de la UNESCO de Girona

Ravalnet
Els 17 ODS Font: UNESCO
Els 17 ODS Font: UNESCO
Logotip de l'associació Font: Amics de la UNESCO de Girona
Logotip de l'associació Font: Amics de la UNESCO de Girona

Els ODS, tema central del concurs d'Amics de la UNESCO de Girona

Ravalnet

Resum: 

Les obres presentades a la 23a edició del Concurs Artístic i Literari de l'entitat hauran de fer refeència als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Les diferents modalitats del certamen de l'Associació Amics de la UNESCO són dibuix, carta escrita a mà, postal, narració, fotografia, ex-libris o marques de biblioteca, auca i article inèdit.

Els premis estan dividits en diversos nivells que van des del nivell 1 per a alumnes d'educació infantil, fins al 5 per a alumnes d'Educació Secundària Obligatòria, passant per les diferents etapes escolars. Hi ha també els nivells 6 i 7, oberts a la ciutadania en general: el 6 és per a joves de 17 a 30 anys, i el 7 per a persones de més de 30 anys.

El primer premi de cadascuna de les modalitats i nivells, així com els finalistes fins a un màxim de dos, rebran una dotació de material. A més, els treballs premiats en la modalitat d'article seran publicats al diari digital El dimoni i als diaris El Punt Avui i Diari de Girona.

El termini per presentar els treballs finalitza el 12 de febrer de 2018, i el veredicte i el lliurament dels premis es tindran lloc el divendres 11 de maig, a les 19h de la tarda, a la Casa de Cultura de Girona. Pots consulta les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou