Els petons del Casal dels Infants

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Els petons del Casal dels Infants

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

L’autora del llibre infantil “Petons perduts” ha cedit els beneficis derivats dels drets d’autor al Casal dels Infants. Aquest llibre parla dels petons com a element significatiu de les relacions socials entre persones.

Per als nens i nenes del Casal dels Infants un petó és “una cosa preciosa que la gent fa”, “és molt bonic”, “consola” i “és una cosa d’amor”. Aquestes són algunes de les definicions recollides entre els infants del Casal en motiu de la presentació del llibre Petons perduts de Carlota Valls, educadora que des de fa més de 20 anys manté una estreta relació amb aquesta entitat social.

Els beneficis derivats dels drets d’autor d’aquest llibre es destinaran a projectes socials i educatius i amb aquest gest l’autora aporta una ajuda important a l'entitat que des de fa gairebé 30 anys lluita contra l’exclusió social i la pobresa infantil.

Petons perduts és un conte que parla dels petons com a símbol d’estima i com a element significatiu en els dia a dia i la quotidianitat, des de l'experiència de l'autura observant la relació entre néts i avis i el paper que hi juguen els petons.

El passat 19 d’abril es va donar a conèixer aquest llibre, il·lustrat per Andrea Zayas, i amb els dibuixos de les guardes fets pels mateixos nens i nenes del Casal. Forma part de la col·lecció Pessigolles, que té l’objectiu de fer pedagogia de forma senzilla i amena a la vegada que engresca als més petits.

Afegeix un comentari nou