Es busquen fotos per al calendari de celebracions del Raval 2016

 Font:
Font:

Es busquen fotos per al calendari de celebracions del Raval 2016

Resum: 

L'objectiu del concurs "El Raval des dels teus ulls" és recollir fotografies realitzades per veïns i veïnes, gent que visqui, senti i estimi el Raval, per il·lustrar el Calendari de celebracions 2016.

Amb aquest calendari es pretén fomentar un millor coneixement i respecte de la diversitat del barri del Raval. L'encarregat de crear el calendari és el Grup Interreligiós del Raval (GIR), que ho fa des de l'any 2012. Es tracta d'un calendari que agrupa les celebracions religioses més importants de les comunitats que conviuen al Raval, així com les celebracions culturals, comunitàries i sociopolítiques catalanes i d’arreu que tenen lloc al Raval.

Aquest projecte busca la implicació del veïnat, ja que, la idea és que les fotografies que il·lustrin l'obra siguin proposades i triades pels mateixos veïns i veïnes del barri. Així, ha convocat el concurs "El Raval des dels teus ulls".

Les imatges que es presentin al certamen hauran de reflectir la convivència del barri, la seva diversitat cultural, l'arquitectura, la gent, els seus racons, les seves festes i celebracions, i en general, qualsevol aspecte que es vulgui ressaltar i mostrar del barri, a través dels ulls dels qui l’habiten.

El període per presentar-hi fotografies finalitzarà el 30 d'agost. Les imatges es podran pujar a Instagram amb el hashtag #RavalDesDelsTeusulls o per correu electrònic enviant la fotografia en format digital a mediacio@totraval.org, amb la frase "Concurs foto" a l'assumpte del missatge. Per a més informació pots consultar les bases.

Afegeix un comentari nou