Es convoca el Premi Cavall Fort 2016

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

Es convoca el Premi Cavall Fort 2016

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El termini d’admissió d’originals es tancarà el dia 15 de setembre de 2016.

El Premi Cavall Fort d’enguany s’atorgarà a un recull de tres reportatges o articles de divulgació científica, cultural, artística, geogràfica o d’actualitat adreçat als lectors i lectores de la revista i estarà dotat amb 2.500€ per la Fundació Cavall Fort.

Els treballs han de ser originals, inèdits i escrits en llengua catalana i han tenir en compte les característiques de la revista Cavall Fort i l’edat del seu públic, de 9 a 14 anys. Cada un dels tres reportatges o articles ha de tenir una extensió mínima de 800 paraules i màxima de 1.000. S’han de presentar tres exemplars de cada treball escrits a doble espai i per una sola cara i han d’anar signats amb pseudònim i acompanyats d’una plica tancada amb el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor o autora. A més a més, el jurat es reserva el dret d’obrir la plica dels reculls que no hagin estat premiats però que, per la seva qualitat, consideri que podrien ser publicats a Cavall Fort.

El recull premiat serà publicat a Cavall Fort al llarg de l’any següent de l’adjudicació del premi i, un cop publicat, l’autor en podrà disposar lliurement. Els participants coneixeran el veredicte del jurat, format per membres del Consell de Redacció de la revista, durant el mes de desembre a través de la revista Cavall Fort i del seu web www.cavallfort.cat i es comunicarà personalment a la persona guanyadora.

La informació i les bases figuren a la web de la revista.

Afegeix un comentari nou