Escoltes Catalans celebra la seva Assemblea General Ordinària més multitudinària

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Judit Meix
 Font: Escoltes Catalans
Escoltes Catalans ha celebrat la seva 50a Assemblea General Ordinària. Font: Escoltes Catalans
 Font: Escoltes Catalans
Durant el plenari s’han aprovat els programes del curs 2022-2023 i els nous càrrecs de la Junta Permanent. Font: Escoltes Catalans
 Font: Escoltes Catalans
L'acte s'ha celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Font: Escoltes Catalans

Escoltes Catalans celebra la seva Assemblea General Ordinària més multitudinària

Autor/a: 
Judit Meix
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Més de 650 persones s’han trobat al Teatre-Auditori de Sant Cugat per aprovar les accions i projectes de l’entitat per al proper curs.

Escoltes Catalans estrena nou curs amb la celebració de la 50a Assemblea General Ordinària (AGO) de l'entitat, que ha comptat amb més de 650 participants. Durant el plenari s'han aprovat els programes del curs 2022-2023, els quals marquen les línies de treball de l'organització en els propers mesos. L'acció es concentrarà en tres projectes: Gènere i Feminismes, Enfortiment i Mètode. El darrer, que s'inicia aquest curs, té per objectiu revisar i actualitzar el mètode educatiu i escolta de l'entitat.

L'aprovació del projecte Gènere i Feminismes, que ha rebut el premi de La Confederació com a iniciativa pionera dins l'associacionisme juvenil, comportarà canvis estructurals per a l'organització per tal d'esdevenir més feminista, equitativa i eficient, modificant també els circuits de presa de decisions per fer-la més horitzontal. L'entitat també preveu la posada en marxa d'un protocol propi de prevenció i abordatge de violències masclistes, elaborat durant el darrer curs.

Escoltes Catalans també ha donat la benvinguda a noves incorporacions a la Junta Permanent de l'entitat. Durant el proper curs, es conforma per Aina Milà Solé, presidenta de l'entitat; Marta Sanvicente García, cap de l'Àmbit Econòmic; Pol Rojas Sánchez, cap de l'Àmbit de Vegueries.

El plenari ha conclòs amb un acte públic en el qual han participat el regidor de Participació i Barris i Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Oriol Sánchez Vallès, el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, la secretària de Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Pineda Lorenzo.

Afegeix un comentari nou