Estem fent una campanya de micromecenatge, ens ajudes?

Autor/a: 
Escoltes Catalans

Estem fent una campanya de micromecenatge, ens ajudes?

Autor/a: 
Escoltes Catalans

Resum: 

Rebels amb causa és un curt documental en el marc del 40è aniversari d’Escoltes Catalans i pretén ser una eina de difusió de l’escoltisme.

Rebels amb causa neix com un curt documental en el marc del 40è aniversari d’Escoltes Catalans i pretén ser una eina de difusió de l’escoltisme, dels seus valors, de la contribució educativa amb voluntat transformadora a nivell global des de l’actuació local. Volem que al mateix temps serveixi per valorar la força d’aquest moviment juvenil al nostre país, els “rebels amb causa” que assumeixen compromís i responsabilitat.

Per tot això estem preparant Rebels amb Causa un curt documental d’uns 10 minuts amb l’objectiu de divulgar el paper d’Escoltes Catalans i de l’escoltisme en general, com també el valor de la seva aportació avui i les perspectives de futur.

Escoltes Catalans és una Associació amb un projecte educatiu sòlid i coherent que ajuda a formar persones conscients, actives i compromeses. On nois i noies participen en projectes i activitats, des d'una excursió de cap de setmana fins a la descoberta d'un país llunyà. Tot l'any, infants i joves creixen junts sota la responsabilitat dels i les caps, joves competents que han adquirit una àmplia formació.

Per a què serviran les aportacions:

Per cobrir totes aquelles despeses derivades d'una producció d'aquestes característiques:

-Lloguer de material de càmera, so i il·luminació, transport.
-Postproducció
-Sou per l'equip
-Despeses derivades de l'entrega de les recompenses

Sobre les recompenses:

El conte educatiu "Una Casa Nova" Es tracta d’un conte infantil (6-10 anys), pensat per sensibilitzar sobre el dret a un habitatge digne els infants. Les il·lustracions són obra d’Eduard Roca.

Col·lecció "Reflexions en veu alta"(Educar en el lideratge, Democràcia participativa a les organitzacions, La participació associativa genera implicació política, La coeducació, Amagatalls de la renovació pedagògica, La laïcitat en l'escoltisme)

La bossa de roba tindrà una frase sobre la transformació social. Pots proposar-nos la frase que t'agrada!

Calendari previst:

Gravació: juny a setembre de 2015
Postproducció: setembre i octubre de 2015
Presentació: 21 de novembre de 2015, quan Escoltes Catalans celebra l’Assemblea General Ordinària,
Lliurament de recompenses: entre novembre i desembre de 2015.

#RebelsambCausa

Entra a la campanya aquí

Afegeix un comentari nou