Estimes el català?

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Estimes el català?

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El missatge “Tenim la força d’una llengua que ens uneix. Estima-la!” és la nova campanya de la Plataforma per la Llengua per potenciar el català.

L’ONG catalana Plataforma per la Llengua va engegar una campanya coincidint amb la Diada de l’Onze de Setembre per promocionar el català. Amb el missatge “Tenim la força d’una llengua que ens uneix. Estima-la!” es posa de manifest la importància de donar suport al català i a l’entitat que, des de l’any 1993, promociona i garanteix la presència del català en tots els àmbits dels territoris on és oficial.

La campanya d’enguany ressalta la força de la terra, de les tradicions, de la innovació i d’un poble unit, però sobretot de la llengua que uneix aquest poble.

Aquesta ONG, que finança les seves accions gràcies a les donacions i les quotes dels socis, té programada una entrega de joguines en català a la Franja, dona suport a les accions que s’estan duent a terme en contra de les TIL a les Illes Balears i segueix treballant per augmentar la presencia del català a les empreses.

En aquest enllaç hi trobareu més informació sobre la Plataforma per la Llengua i les accions que realitza.

Afegeix un comentari nou