FiraGran: Saló de la Gent Gran de Catalunya

 Font:
Font:

FiraGran: Saló de la Gent Gran de Catalunya

Resum: 

La FiraGran es realizarà fins al proper 9 de maig a la Farga de l'Hospitalet amb un ampli ventall d'activitats com conferències, debats i informació sobre temes d'interès per a la Gent Gran.

La primera edició d'aquest saló es realitzà el 1999, coincidint amb l'any Internacional de la Gent Gran i enguany preveu preparar més de 450 activitats organitzades per més de 150 associacions de Gent Gran procedents de més de 78 municipis de Catalunya.

D'entre la varietat d'activitats i informacions que es proposen trobem les relacionades amb cultura, formació i oci ( viatges, transports, col·leccionisme,etc.), esports (equipaments, clubs, materials, etc.), serveis socials (casals, residències, centres de dies, universitats, fundacions, etc.), salut (podologia, fisioteràpia, òptica, audició, etc.), noves tecnologies (informàtica, telefonia, vehicles adaptats, etc.), alimentació (càterings, productes dietètics, etc.) i cosmètica (perruqueria, quiromassatge, etc.).

Així doncs, la voluntat d'aquesta fira és la de ser activa i participativa i té l'objectiu de ser un aparador per a qualsevol producte o servei que millori la qualitat de vida de la gent gran, ser un fòrum de participació, un espai d'assessorament i un punt de trobada pels professionals en l'atenció a la Gent Gran.

En aquest sentit, la FiraGran atorga 6 premis per aquelles iniciatives que treballen de forma significativa amb les persones de la tercera edat.


Per a més informació, podeu consultar el programa.

Afegeix un comentari nou