Fora armaris durant el confinament

IdemTV
Fora armaris durant el confinament ens explica com les entitats LGTBI s'han adaptat al confinament.  Font: IdemTV
Fora armaris durant el confinament ens explica com les entitats LGTBI s'han adaptat al confinament. Font: IdemTV

Fora armaris durant el confinament

IdemTV

Resum: 

IdemTV ens explica en un vídeo com les associacions i el voluntariat LGTBI s'han adaptat a la nova realitat amb activitats online per mantenir la seva presència i reivindicacions.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, ens expliquen com les entitats LGTBI i les seves persones voluntàries han adaptat la seva activitat al confinament amb propostes online. Cançons, videotrucades, berenars virtuals o microrelats són algunes de les activitats que han permès mantenir actives les seves reivindicacions. Aquests dies, la invisibilització era un risc i trencar-la un repte. Crear espais de suport mutu, celebrar conjuntament Sant Jordi i reivindicar la visibilitat lesbiana han estat algunes de les accions.

Durant el confinament, les entitats també han denunciat agressions LGTBIfòbiques durant els moments de passeig i compres. El confinament i l’aïllament social, així com els excessos que s’han detectat han estat un problema per al col·lectiu, però també un repte per l’activisme.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou