Formació comunitària, primer pas cap al treball comunitari transversal

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Formació comunitària, primer pas cap al treball comunitari transversal

Resum: 

El 8 de juliol va tenir lloc la cloenda de la formació comunitària, que volia tancar i alhora celebrar l'èxit d'aquesta nova formació, nascuda amb la voluntat d’oferir un millor treball a la comunitat. Ara, els tècnics i tècniques de diferents programes de la Secretaria d'Acció Ciutadana que hi han participat continuaran treballant de forma col·laborativa a través de la xarxa.

Representants polítics van agrair durant l'acte de cloenda la participació a tots els i les assistents i van encoratjar-los a seguir apostant per la línia de treball col·laboratiu entre projectes, reforçat per les xarxes socials virtuals, com ara la comunitat virtual que s'ha creat en el marc d'aquesta formació: Treball comunitari.

A la cloenda, es van presentar tres experiències d'èxit de treball comunitari col·laboratiu: Ítaka al Raval, coordinat per la Fundació Tot Raval; Compromís per la inclusió, del Consorci Badalona Sud, i el projecte de Promotors Escolars del Departament d'Educació i la Fundació Pere Closa.

També es va projectar un vídeo realitzat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Òmnia, que mostra imatges de les diferents trobades que s'han fet en el marc de la formació comunitària i resumeix el contingut i objectius principals d'aquesta. El podeu veure a continuació:

La formació comunitària ha tingut com a objectiu donar i potenciar sinergies i mètodes que possibilitin el treball comunitari. Per a més informació podeu consultar el seu lloc web: http://formaciocomunitaria.cat.

Afegeix un comentari nou