Fundació Salut Alta engega una campanya de microdonacions per oferir activitats d'estiu a infants i joves

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Motxilla2020 de Fundació Salut Alta Font: FundacióSalut Alta
Motxilla2020 de Fundació Salut Alta Font: FundacióSalut Alta

Fundació Salut Alta engega una campanya de microdonacions per oferir activitats d'estiu a infants i joves

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 
Amb #Motxilla2020 ofereixen activitats de casal d’estiu a un centenar d’infants i joves del barri la Salut Alta de Badalona al mes de juliol perquè tinguin espais de socialització després d'un confinament en situació de desprotecció.

La Fundació Salut Alta fa una crida a persones que creguin en el potencial del lleure educatiu per col·laborar en aquesta campanya i poder finançar part de les activitats d'estiu que enguany, més que mai i després de tres mesos de confinament, es mereixen poder fer 100 nens, nenes i adolescents, que necessiten activitats educatives i de qualitat per sortir cada dia de casa.

Per aquest motiu, l'entitat ha reorganitzat les propostes de lleure per aquest estiu porta a terme quatre setmanes de casal d’estiu per a 60 infants de primària, dues setmanes de casal d’estiu a la ciutat per 30 adolescents i quatre dies de colònies a Ogassa on hi participaran una vintena de nois i noies.

Per fer-ho possible, Fundació Salut Alta ha obert la campanya de microdonacions econòmiques #Motxilla2020 amb l'objectiu de finançar un 15% del cost de les activitats. Les aportacions es poden fer a través del seu web, tant per transferència com per Bizum al 33399.

Maria Nadeu, directora de la Fundació Salut Alta, afirma que “quan t’han posat la por del contagi al cos, quan has trencat amb l’escola i quan vius en un barri sense recursos, necessites un espai on parlar i sortir d’un àmbit familiar que no sempre ens ajuda a créixer.” A més, ens comenta que “desconfinar-se en un barri com aquest no és tan fàcil. Quan la llei ho va permetre, tothom tenia moltes ganes de sortir del confinament i ocupar carrers, places, terrasses, muntanya... Però a la Salut Alta hi ha hagut infants que fins el dia 29 de juny no han sortit de casa. Per què? Perquè no tenien raons per sortir.

La Fundació Salut Alta treballa per oferir oportunitats a infants, joves i les seves famílies del barri de la Salut Alta de Badalona que pateixen exclusió social, per tal que tinguin un creixement i desenvolupament amb plenitud. L'entitat realitza cada dia activitats educatives diverses amb 140 infants i joves, 70 famílies i 50 dones del barri . També porten a terme nombroses accions comunitàries, de sensibilització i incidència política.

Afegeix un comentari nou