Ja es poden presentar propostes al concurs d'arts plàstiques ‘El Raval en Femení’

Colectic - Comunitari
Les obres que es presentin a concurs han de poder ser escanejables Font: GIR
Les obres que es presentin a concurs han de poder ser escanejables Font: GIR

Ja es poden presentar propostes al concurs d'arts plàstiques ‘El Raval en Femení’

Colectic - Comunitari

Resum: 

La convocatòria persegueix escollir les obres que il·lustraran el calendari de celebracions de 2020 d'aquest barri de Barcelona, així com donar visibilitat i homenatjar les diverses dones que hi ‘fan barri’.

El concurs ‘El Raval en Femení’, impulsat per novè any consecutiu pel Grup Interreligiós del Raval (GIR) amb el suport de la Fundació Tot Raval, vol que les protagonistes del calendari siguin les dones del barri, conegudes i desconegudes, de qualsevol generació i procedència, i els espais en els quals treballen i hi viuen.

Al concurs es poden presentar propostes que hagin estat realitzades en dues dimensions amb qualsevol tècnica artística: dibuix, il·lustració, pintura, collage, etc., però hauran de fer referència a la temàtica proposada i al barri del Raval. Els treballs han de poder ser escanejables per convertir-los en una imatge digital. La mida dels originals haurà de ser com a mínim la d'un full DIN A4.

Les obres es podran presentar físicament a la seu de Tot Raval (a la Plaça Caramelles, 8) fins a les 14 hores del 21 de juny. Cada persona hi pot presentar més d'una proposta, però només una d'elles podrà ser triada per aparèixer al calendari. Pots consultar les bases del concurs.

El GIR organitza, desenvolupa i publica col·lectivament el Calendari de Celebracions del Raval des de l'any 2012. Aquest mostra, a més de les celebracions religioses més importants de les comunitats que conviuen al barri, les celebracions culturals i comunitàries de Catalunya i d'arreu que s'hi duen a terme.

Afegeix un comentari nou