Jornada “El drets dels infants a jugar” i selecció webs destacats sobre els “drets dels infants”

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Jornada “El drets dels infants a jugar” i selecció webs destacats sobre els “drets dels infants”

Resum: 

En el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants, el proper 20 de novembre, un dels actes destacats organitzat per l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, pel 18 de novembre a l'Auditori de la Fundació Catalana de l'Esplai, C/Riu Anoia, 42-54 d’El Prat de Llobregat, és la jornada "Els drets dels infants a jugar".

Aquesta jornada pretén reflexionar entorn el joc com a eina d’intervenció socioeducativa d’inclusió social, a través de reflexions amb experts i taules d’experiències.

Consultar el programa

Més informació

Podeu realitzar les vostres inscripcions enviant un correu electrònic a benestar.social@diba.cat o trucant al telèfon 93 402 21 64, fins el 15 de novembre de 2010.

Aprofitant que estem en aquest context, us animem a fer una ollada a dos pàgines web que es van fer l’any passat amb motiu del 20 aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants per tal de sensibilitzar, difondre i promoure els “Drets del infants”:

El Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) juntament amb la Secretaria d’Infància i Adolescència, les quatre Diputacions de Catalunya i diverses associacions de l’àmbit educatiu van crear aquest web on surten vint vídeos sobre els drets dels infants per celebrar els vint anys de la Convenció dels Drets dels Infants.

Tots els guions d’aquestes peces han estat desenvolupats per les associacions col·laboradores.

A iniciativa de la Diputació de Barcelona i de la Fundació Catalana de l’Esplai va néixer aquesta pàgina web.


Pretén ser un nou recurs didàctic i tecnològic per a difondre, potenciar i assessorar a les famílies, la comunitat educativa i a la societat en general sobre els drets dels infants.


Per fer les activitats cal registrar-se. És una iniciativa que es pot adaptar a un grup d'una classe, a un grup d’esplai, a una activitat concreta en qualsevol altre àmbit educatiu, a un entorn familiar, etc.

Afegeix un comentari nou