La 6a edició de la Tapa Solidària ha aconseguit recaptar 22.500 euros

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La 6a edició de la Tapa Solidària ha aconseguit recaptar 22.500 euros

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

En aquesta iniciativa ha participat una vuitantena de restaurants de Barcelona i d'altres municipis de Catalunya, que han cedit 0'50 cèntims al Casal dels Infants de la venda d'una de les tapes de la seva carta.

Gràcies a les gairebé 45.000 persones que han fet gastronomia, i alhora la seva petita aportació a través dels restaurants, el Casal dels Infants podrà continuar duent a terme el seu programa Vincles.

La darrera edició de la Tapa Solidària es va cloure el 3 de febrer al restaurant Aurola de l’Hotel Arts. La campanya apadrinada pels germans Albert i Ferran Adrià ha recollit al llarg de les seves sis edicions 150.000 euros. Segons l'Albert, volen “fer créixer aquesta gran família de restaurants solidaris”.

El Casal dels Infants és una entitat que treballa des de fa més de 30 anys perquè infants i joves en situació de vulnerabilitat tinguin accés a l'educació. Mitjançant el programa Vincles dóna suport cada dia a 330 mares amb nadons menors de 3 anys a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Salt.

Segons Lluís Prats, vicepresident de l'entitat, el darrer any han "acompanyat més de 500 nadons i mares d’entorns i famílies marcades per la pobresa perquè tinguin un inici de vida segur i puguin sortir-se'n”.

Afegeix un comentari nou