La Dooble torna de la mà de La Grossa

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Fundació Pere Tarrés - Transversal
Número conjunt de ‘La Grossa amb La Dooble’.  Font: Loteries de Catalunya
Número conjunt de ‘La Grossa amb La Dooble’. Font: Loteries de Catalunya

La Dooble torna de la mà de La Grossa

Autor/a: 
Fundació Pere Tarrés - Transversal
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Els clubs i les entitats sense ànim de lucre ja poden sol·licitar les participacions de ‘La Grossa amb la Dooble’.

Torna La Dooble, la primera loteria que dona suport al teixit associatiu de Catalunya proporcionant una alternativa catalana a les tradicionals participacions de Nadal. Aquest any, com a novetat, ho farà sota el paraigua de La Grossa, ‘La Grossa amb La Dooble’. Així, les participacions d’enguany, que ja es poden sol·licitar a la pàgina web de Loteries de Catalunya, inclouran un número de La Grossa de Cap d’Any i un número de La Dooble.

Les entitats sense ànim de lucre que vulguin col·laborar en la distribució de La Grossa amb La Dooble han d’estar inscrites en el registre oficial que els correspongui (al Registre d'entitats del Departament de Justícia o al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria de l’Esport). També a Loteries de Catalunya trobaran tota la informació sobre aquest joc i sobre com s’hi poden registrar. El número de La Dooble el podrà escollir cada club o entitat, i serà igual per a totes les seves participacions. El número de La Grossa de Cap d’Any serà diferent i s’assignarà aleatòriament.

Totes les persones que vulguin adquirir una participació de 'La Grossa amb La Dooble' ho podran fer comprant una participació física venuda directament per un club o una entitat, on podrà figurar un donatiu predefinit per aquesta. A partir del 16 de novembre, es podran comprar bitllets als més de 2.000 terminals d’un agent de venda de Loteries de Catalunya. El preu de la participació és de 4 €, 2 € es juguen a La Grossa de Cap d’Any i 2 € a La Dooble. Els clubs i les entitats poden demanar un donatiu d’1 €, 2 €, 3 € i 4 €. Els dos sortejos se celebraran el 31 de desembre.

Els premis

La loteria de La Dooble ofereix premis de fins a 1 milió d’euros. En canvi, Les participacions guanyadores de La Grossa poden arribar a un premi de 40.000 euros.

A més, ‘La Grossa amb La Dooble’ també repartirà premis entre els clubs i les entitats sense ànim de lucre que ha venut les participacions premiades. La que hagi distribuit el 1r premi guanyarà 30.000 €, les 2 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 2ns premis obtindran 20.000 € cadascuna, i les 3 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 3rs premis s’emportaran 10.000 € cadascuna.

Bona acollida de La Dooble el 2022

Segons un estudi realitzat per GESOP, tots els clubs i entitats sense ànim de lucre que van participar l’any passat en la distribució de La Dooble han valorat l’experiència de gestió de joc amb un excel·lent. A més, el 75% de les entitats tornaran a col·laborar a l’edició d’enguany i més del 75% recomanaran La Dooble a altres entitats conegudes.

Afegeix un comentari nou