La Fam no fa vacances al Cruïlla

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fam no fa vacances al Cruïlla

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Festival Cruïlla i el projecte DJ contra la FAM recullen més de mitja tona de menjar per la campanya “La fam no fa vacances” de la Fundació Banc dels Aliments. És habitual que entitats i associacions participin en el festival que des de fa cinc anys també col·labora amb Amnistia Internacional.

Ja és característic del Festival Cruïlla incorporar accions solidàries i reservar un espai en favor de les entitats socials catalanes i internacionals. En els sis anys que fa que es celebra aquest esdeveniment musical s’ha reservat sempre una zona dedicada a entitats, ja sigui a través de la difusió de campanyes com habilitant una zona amb expositors de diferents associacions.

Enguany, durant el dies del festival, la Fundació Banc dels Aliments ha protagonitzat un recull d’aliments per la seva campanya “La fam no fa vacances”. La iniciativa impulsada pel projecte DJs Contra la fam ha recollit durant divendres 5 i dissabte 6 de juliol, través de diferents carpes i punts de recollida, un total de més de mitja tona de productes bàsics com arròs, pasta llegums, oli o llet. Entre tots els donants que es van acostar a les carpes del Banc dels Aliments es sortejaran tres abonaments per assistir al Festival Cruïlla de l’any 2014. A més, els organitzadors del Festival es van comprometre contra el malbaratament a reaprofitar tots els excedents d’aliments que es generessin durant la celebració de l’esdeveniment.

El dia 29 de juliol la Fundació Banc dels Aliments presentarà les conclusions d’aquesta campanya d’estiu que ha recollit aliments durant els mesos de juny i juliol aprofitant el ressoó d’actes multitudinaris com el Concert per la Llibertat o bé a través d’entitats locals que s’han adherit a la campanya com és el cas del Casal Societat la Principal de Vilafranca del Penedès.

Un festival solidari

D’altra banda Amnistia Internacional també ha contribuït en fer del Festival Cruïlla de músiques del món un esdeveniment més solidari. És el cinquè any que el Cruïlla es vincula amb Amnistia i acosta al públic assistent les seves campanyes. Tots els assistents al festival podien decidir fer un donatiu de 2 € a Amnistia Internacional amb la compra de les seves entrades per contribuir en les campanyes contra les vulneracions dels drets humans de casa nostra i d’arreu que l’entitat està duent a terme.

Comentaris

El organitazor de la recollida de aliments era la Asosciació DJs contra la fam....

Moltes gràcies per la informació.

Efectivament la iniciativa és conjunta, més informació a la seva pàgina de facebook.

https://www.facebook.com/djscontralafam

Afegeix un comentari nou