La Fira UPF Solidària, una mostra virtual d'entitats del Tercer Sector

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira UPF Solidària. Font: UPF Solidària
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira UPF Solidària. Font: UPF Solidària

La Fira UPF Solidària, una mostra virtual d'entitats del Tercer Sector

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La 8a edició de l’esdeveniment se celebrarà en línia del 13 al 23 d’octubre i també comptarà amb diverses xerrades i taules rodones lligades a temàtiques d’interès social.

La UPF Solidària organitza del 13 al 23 d’octubre la 8a edició de la Fira UPF Solidària, un espai de trobada on les persones participants podran conèixer i contactar amb més de 30 entitats solidàries vinculades a la Universitat Pompeu Fabra, establir-hi sinergies, participar en diverses xerrades i cercar voluntariat.

En paraules de la Núria Riera, membre d'UPF Solidària, "la Fira pretén ser una mostra d’entitats del tercer sector vinculades a la UPF i té com a objectiu que tant els membres de la comunitat universitària com entitats i el públic general, les puguin conèixer amb detall, saber quins projectes realitzen, poder establir el contacte per fer voluntariat i crear xarxa entre entitats i visitants".

Xerrades i activitats d’interès social

En el marc de la fira, UPF Solidària organitza també diverses xerrades i taules rodones sobre temes d’interès social, com ara les desigualtats existents en l’àmbit de la salut, el dret d’estrangeria i els drets humans, els efectes de la Covid-19 a les entitats solidàries o com dissenyar una campanya en l’àmbit de la solidaritat. A més, les persones participants podran participar en una taula d’experiències de voluntariat.

Primera edició en línia

A causa del context de pandèmia existent, la 8a edició de la Fira serà en línia. La Núria Riera, membre de la UPF Solidària, valora aquest canvi de format forçat de manera positiva: “malgrat que enguany perdem el contacte físic amb les persones assistents, creiem que aquest format també ens ofereix avantatges, com ara el fet d’apropar la Fira als visitants durant més d’un dia i d’una manera més sostenible, econòmica i responsable amb el medi ambient”.

Així mateix, la Núria remarca que el format en línia “permet a les persones participants poder visitar-la des d’allà on vulguin i arribar a més persones”.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar de la Fira UPF Solidària, poden consultar l'agenda d'activitats programades al web de la Fira.

Afegeix un comentari nou