La Fundació Oncolliga busca suport per dur a terme un projecte de lluita contra el càncer

Colectic - Comunitari
El programa promou els hàbits saludables entre la població jove Font: Pxhere
El programa promou els hàbits saludables entre la població jove Font: Pxhere

La Fundació Oncolliga busca suport per dur a terme un projecte de lluita contra el càncer

Colectic - Comunitari

Resum: 

En el marc dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Sabadell, l'entitat demana el vot per poder implementar en aquesta ciutat un programa preventiu adreçat a joves estudiants de secundària.

'Fes salut, fes Sabadell' és el nom del projecte que vol engegar la Fundació Oncolliga i que es basa en dinàmiques formatives al voltant dels hàbits saludables i la prevenció del càncer. Es tracta d'un programa divulgatiu en el què participaran estudiants de segon cicle d'ESO de Sabadell.

El projecte té sessions teòriques que serviran per treballar aspectes com ara els hàbits alimentaris, el consum de tabac i alcohol, la protecció solar, l’activitat física i la relació de l’individu amb el seu entorn social. Pel que fa a la part pràctica, els i les joves elaboraran una campanya publicitària per fomentar els bons hàbits; les millors campanyes es publicaran als mitjans de comunicació locals.

Per poder donar suport a la proposta cal estar empadronat o empadronada a Sabadell i tenir més de 14 anys, i perquè el vot sigui vàlid cal votar un mínim de tres projectes a més del de la Fundació Oncolliga.

Per votar s'ha d'entrar al web de Decidim Sabadell i registrar-s'hi. Una vegada finalitzat el procés de registre es rebrà un correu electrònic confirmant l’alta i ja es podrà tornar a accedir al web introduïnt les dades personals per tal de confirmar que la persona votant viu a Sabadell. Finalment, s'haurà d'entrar a la finestreta de propostes i votar el projecte de la Fundació Oncolliga i tres projectes més.

Afegeix un comentari nou