Diverfesta 2015!

 Font:
Font:

Diverfesta 2015!

Resum: 

La Fundació La Salut Alta de Badalona celebra aquest dissabte 16 de maig la convivència i la cohesió social.

"No m'imagino la Salut Alta sense la fundació" diu una veïna del barri badaloní en el vídeo que va fer aquesta entitat l'any passat per celebrar el seu desè aniversari. La Fundació Salut Alta porta, doncs, més de 10 anys al barri, on intenta "incidir positivament en la realitat que ens envolta, generant processos personals i comunitaris que trenquin el cercle de l'exclusió social". Una de les activitats que desenvolupa cada any és la Diverfesta.

"Tots diferents, tots iguals" és el lema de l'edició d'enguany de la Diverfesta, que tindrà lloc aquest dissabte 16 de maig. La Plaça Antonio Machado acollirà jocs, tallers, tast de menjars i actuacions oberts a tot el barri. La festa té voluntat integradora i suposa un punt de treball en xarxa, ja que hi col·laboren altres associacions de la zona.

Des de la Fundació Salut Alta destaquen el caràcter participatiu de la festa, ja que s'hi impliquen diferents col·lectius vinculats amb l'entitat: els nens i nenes dels projectes s'encarreguen de decorar les carpes, el grup de mares prepara menjars tradicionals dels seus països d'origen, i els voluntaris i voluntàries dinamitzen els jocs i tallers de les carpes.

Afegeix un comentari nou