'La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió' arriba a la seva 4a edició

Grup ATRA
Autor/a: 
Grup ATRA
 Font: Pexels
Font: Pexels

'La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió' arriba a la seva 4a edició

Autor/a: 
Grup ATRA
Grup ATRA

Resum: 

“La meva Barcelona” és una activitat comunitària dirigida a l’apoderament de les persones amb trastorn mental.

'La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió', el programa comunitari de Salut Mental Gràcia, ha arribat a la seva 4a edició. Aquest projecte pretén donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com apoderar-les i formar-les perquè, posteriorment, transmetin aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn social.

L’activitat, conduïda per un professional del turisme i la cultura, està dividida en dos blocs. Una primera fase de formació teòrica i pràctica i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia, dutes a terme per les persones participants. Durant les tres primeres edicions de 'La Meva Barcelona' es van dissenyar tres itineraris pel districte de Gràcia: 'Dels Josepets a Pompeia', 'De les Germanetes dels Pobres a la Plaça del Nord' i 'De la Virreina al Sol'. Els membres de l’actual edició estan preparant la ruta 'La Gràcia Rumbera i Industrial'.

Entre el 2017 i el 2018 es van realitzar més de 20 visites guiades. Barcelona és una ciutat fantàstica, conèixer-la i poder compartir aquest coneixement amb els altres és una aventura enriquidora i extraordinària.

Dates de les visites guiades:
2, 4, 9, 11, 23, 25 i 30 d’Abril, d’11.30 h a 12.30 h
2 de Maig, d’11.30 h a 12.30 h

Informació i reserves:
Telèfon: 932 376 824
Correu electrònic: grupatra@grupatra.org

Afegeix un comentari nou