La 10a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya se centra en l’emergència climàtica

Colectic - Comunitari
Autor/a: 
Colectic
Jove observa diferents murals en una jornada. Font: Pixabay
Jove observa diferents murals en una jornada. Font: Pixabay

La 10a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya se centra en l’emergència climàtica

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Comunitari

Resum: 

Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona acolliran diferents sessions que reuniran una cinquantena d’organitzacions.

L’emergència climàtica serà el tema central de la 10a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya, un viver de cinc dies per compartir experiències i aprendre bones pràctiques en matèria de responsabilitat social per a grans empreses, pimes, entitats del Tercer Sector, universitats i institucions públiques. De dimarts 22 a dissabte 26 d’octubre, Ingeniería Social i l’Associació+Responsables han organitzat diferents sessions a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

La Setmana de la Responsabilitat Social coincideix amb la campanya ‘HelpPlaneta’ a través de les xarxes socials, una iniciativa engegada perquè tothom hi pugui contribuir amb idees i actes. La jornada també se centrarà en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i els seus avenços, amb conferències i el concurs per a empreses ‘La teva bona pràctica alineada amb l’agenda 2030 i els ODS’.

Matins de conferències, jornades de voluntariat corporatiu i esdeveniments paral·lels en una Setmana amb la lupa posada sobre la salut del planeta i que seguirà apostant per la perspectiva de gènere tot fomentant la visibilitat del talent femení. Els emplaçaments triats per aquesta edició són els següents:

22 d’octubre (Barcelona)

Casa Milà – La Pedrera

8.45 - 14.30 h.

Programa

23 d’octubre (Tarragona)

Palau Firal de Congressos

9.00 – 13.45 h.

Programa

24 d’octubre (Girona)

Caixafòrum Girona

10.30 – 19.00 h.

Programa

25 d’octubre (Lleida)

Cambra de Comerç de Lleida

10.30 – 13.30 h.

Programa

26 d’octubre (Barcelona)

Ingeniería Social

Programa

La Setmana de la Responsabilitat Social és una iniciativa que va néixer l’any 2010, en ple període de crisi econòmica, i que ha anat creixent any rere any. Un dels objectius d’aquestes sessions és promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, l’administració i el Tercer Sector, arribant fins a la ciutadania. D’aquesta manera, la Setmana de la RSC és una aposta que pretén posar en valor les empreses que segueixen criteris de responsabilitat social i de desenvolupament sostenible.

Afegeix un comentari nou