La tapa més solidària

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La tapa més solidària

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Una original iniciativa que agrupa 58 restaurants de Barcelona destinarà 50 cèntims d'euro de cada tapa servida al Casal dels Infants.

És pot ser solidari a la vegada que es va de tapes. I és que una iniciativa promoguda pel Casal dels Infants amb el suport de 58 restaurants de Barcelona converteix aquesta manera deliciosa de menjar en un acte altruista. Per cada tapa consumida es destinaran 50 cèntims a aquesta organització nascuda al Raval en un projecte que porta el nom de "Tapa Solidaria".

La iniciativa està apadrinada pel cuiner Ferran Adrià i pel seu germà Albert, a més de comptar amb el suport de prestigiosos restaurants de Barcelona. En un principi, és previst que el projecte duri 3 mesos des del 6 d'octubre però l'objectiu és que les tapes solidàries tinguin continuïtat i que ajudin a promoure la tasca que el Casal dels Infants duu a terme des de fa gairebé 30 anys.

Així doncs, cada vegada que demaneu una oliva esferificada al restaurant Tickets de Ferran Adrià o qualsevol altra delicatessen elaborada en un dels restaurants adherits al projecte, estareu col·laborant amb el Casal dels Infants. Un projecte que tal i com explicava Rosa Balaguer, directora de la ONG, permetrà tenir un fons "per cobrir situacions d'emergència" i recordava que un de cada quatre nens i nenes de Catalunya és pobre.

El Casal és una organització no governamental i no lucrativa que promou el respecte dels drets de la infància i la joventut i que, des de l'any 1982, lluita per sensibilitzar sobre els desequilibris socials.

Afegeix un comentari nou