La Xarxa Òmnia celebra 20 anys

Colectic
Autor/a: 
Sara Borrella
Sessió del procés participatiu d'Òmnia, celebrat entre el juliol i el setembre de 2019 Font: Xarxa Òmnia
Sessió del procés participatiu d'Òmnia, celebrat entre el juliol i el setembre de 2019 Font: Xarxa Òmnia

La Xarxa Òmnia celebra 20 anys

Autor/a: 
Sara Borrella
Colectic

Resum: 

El 21 de novembre, la Xarxa Òmnia celebra el seu vintè aniversari. Actualment, compta amb 113 punts distribuïts pel territori català que atenen a més de 40.000 participants i més de 3.000 activitats.

Per celebrar l’aniversari del programa, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza una jornada per a persones dinamitzadores, participants, institucions i entitats col·laboradores per compartir un moment de trobada i celebració.

El 21 de novembre, a la torre Telefònica de Barcelona, de 9.30 h a les 16.30 h, tothom podrà conèixer el significat del programa Òmnia i conèixer de primera mà les bones pràctiques que s’han desenvolupat al llarg d'aquests anys als diferents punts i els resultats del procés participatiu d’enguany.

L'acte, començarà amb una benvinguda institucional per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i continuarà amb una taula rodona on persones dinamitzadores, entitats i participants parlaran, de manera vivencial, què ha significat l’ÒMNIA per a cadascun d’ells.

A continuació, l'Ismael Peña, Director General de Participació Ciutadana i Processos Electorals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència farà una ponència sobre els resultats del procés participatiu 'Repensem l'Òmnia' sobre el futur de la Xarxa Òmnia. També, es realitzarà una dinàmica participativa amb les persones assistents dinamitzada pel conductor de l’acte, Pep Oliveras de Colectic.

Després de la pausa per a dinar, persones dinamitzadores que exposaran bones pràctiques d’aquests 20 anys.

Tota la informació sobre el programa la podeu trobar en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou