L’Associació 'In via' ofereix xerrades i tallers gratuïts a les escoles sobre educació

Colectic
La proposta vol assessorar i oferir estratègies sobre educació a mares i pares Font: In via
La proposta vol assessorar i oferir estratègies sobre educació a mares i pares Font: In via

L’Associació 'In via' ofereix xerrades i tallers gratuïts a les escoles sobre educació

Colectic

Resum: 

L'oferiment s'adreça a mares, pares o tutors i tutores legals d’infants i adolescents que estiguin cursant Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria a qualsevol centre educatiu de la ciutat de Barcelona.

'Espai Famílies' de l’associació 'Invia' és un cicle de 3 a 4 xerrades i/o tallers gratuïts que tracten diferents temàtiques relacionades amb el desenvolupament d'infants i adolescents.

Entre aquests temes es troben la detecció i la prevenció de riscos a les xarxes socials, els límits i les normes, i la prevenció i la gestió de situacions de risc com l'assetjament. També es poden proposar altres temes en funció de les inquietuds de les famílies participants.

La motivació d'aquest espai és assessorar i oferir estratègies sobre educació a aquells pares i mares que necessiten acompanyar els seus fills i filles en el procés de fer-se grans i prevenir situacions de risc.

El projecte va nèixer l'any 2016 com una eina a disposició de les famílies amb infants i adolescents d'entre els 3 i 16 anys, considerant el nucli familiar com el primer espai de socialització i aprenentatge.

Obtindràs més informació i podràs fer la sol·licitud de les xerrades i tallers escrivint a safi@invia.cat o bé trucant al 93 215 56 26.

Comentaris

Bon dia, com a AMPA de l' escola Lluís Vives ens agradaria participar en el projecte de xerrades que oferiu gratuïtament a les escoles. Som un centre d'alta complexitat i creiem que les famílies agrairien molt temes com : com afrontar els temes de sexualitat, com gestionar l' us de les tecnologies ( mòbils i tablets ), alimentació saludable.... Esperem poder treballar plegats aviat. Moltes gràcies

Afegeix un comentari nou