L'Ateneu del Clot demana suport per tenir un local definitiu

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'Ateneu del Clot demana suport per tenir un local definitiu

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L’entitat fa aquesta crida per rebre el recolzament de la ciutadania a través del procés de participació obert per l’Ajuntament de Barcelona a la plataforma Decidim.Barcelona.

La Farinera-Ateneu del Clot és una entitat d'aquest barri del districte de Sant Martí de Barcelona amb una gran activitat i amb una història de més de 40 anys. Es va fundar l'any 1978, però els seus origens es troben en els moviments veïnals de resistència al règim franquista.

L'entitat havia demanat gestionar i dinamitzar un dels edificis abandonats de l'antiga Farinera de Sant Jaume, però no ho va aconseguir. Amb el temps va poder disposar provisionalment de l’Hotel d’Entitats La Farinera del Clot, en el qual desenvolupen les seves activitats diverses associacions i col·lectius del barri i que es troba al Carrer de la Muntanya, 16.

Però la Farinera-Ateneu del Clot necessita un local definitiu per donar continuïtat a tota aquesta activitat i és per això que sol·licita el suport de la ciutadania a través de la plataforma Decidim.Barcelona. Pots fer-ho a partir d'aquest enllaç.

Aquesta plataforma de l'Ajuntament de Barcelona impulsa un procés per construir, pensar i debatre de manera col·lectiva i comunitària les actuacions i les prioritats del Pla Municipal de la ciutat, que marca el full de ruta del govern local de cara als propers tres anys.

La Farinera-Ateneu del Clot forma part de la Federació Entitats Clot-Camp de l’Arpa, que aglutina més de 50 entitats del barri.

Afegeix un comentari nou