Les Energies Comunitàries tenen nova cita: el 9 i 10 de novembre

Associació per a Joves Teb - Comunitari
Trobada Energies Comunitàries Font: Energies Comunitàries
Trobada Energies Comunitàries Font: Energies Comunitàries
 Font:
Font:

Les Energies Comunitàries tenen nova cita: el 9 i 10 de novembre

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

El moviment de les Energies Comunitàries ha tancat el curs publicant tot el material de la trobada de maig i anunciant la tercera i última trobada de l'any, que tindrà lloc el mes de novembre.

Durant el 2017 la iniciativa Energies Comunitàries està organitzant una sèrie de trobades amb la intenció "d'implicar la diversitat d'agents que fan acció comunitària en la ideació, el disseny i la realització de diferents moments d'acumulació d'energia comunitària". L'objectiu és enfortir i apoderar la comunitat. Les primeres van tenir lloc el mes de febrer, les segones al maig i ara acaben de donar a conèixer que les terceres es faran al novembre.

"Avançar cap a la construcció col·lectiva d’una metodologia comunitària i d’un espai comú que reconegui, celebri i multipliqui les energies socials que mouen la ciutat". Aquest és l'objectiu de la nova trobada de la iniciativa. Serà el tancament dels moments de trobada i reflexió assolits durant aquest any. Tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre, a l'Espai Jove Les Basses, Barcelona, i s'adreçarà als agents de la ciutat que fan acció comunitària.

En el mateix moment en què han fet l'anunci de la nova trobada, han publicat diversos materials de la trobada anterior, que es va realitzar el 18, 19 i 20 de maig, com ara, un vídeo resum i les relatories de tot el que hi va passar: els espais d'intercanvi, les sessions de treball, els projectes comunitaris en curs i altres activitats relacionades amb la salut comunitària, la gestió dels espais buits, l'organització comunitària o el paper de la gent gran.

Afegeix un comentari nou