Les entitats valoren La Dooble amb un excel•lent

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Número conjunt de ‘La Grossa amb La Dooble’.  Font: Loteries de Catalunya
Número conjunt de ‘La Grossa amb La Dooble’. Font: Loteries de Catalunya

Les entitats valoren La Dooble amb un excel•lent

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Les entitats que van participar l’any passat a La Dooble han valorat l’experiència de molt positiva, i el 75% la recomana.

Fa poc més de dos mesos que s’ha posat en marxa ‘La Grossa amb La Dooble’, la segona edició de la loteria associativa de Catalunya. Fent una mirada retrospectiva, Loteries de Catalunya esmenta que les entitats que hi van participar l’any passat valoren l’experiència amb un excel·lent: la participació és molt senzilla i la gestió del joc, molt bona.

Això ha fet que un 75% de les entitats que ja han pogut tastar aquesta experiència recomanin a les associacions i clubs esportius que encara no han participat que ho facin a l’edició d’enguany. De fet, més del 75% tenen clar que volen repetir la seva participació.

Per a registrar-se per a col·laborar amb la distribució de La Dooble, les entitats i clubs hauran d’estar inscrites en el registre oficial corresponent (al Registre d'entitats del Departament de Justícia o al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria de l’Esport). Un cop complert aquest requisit, només caldrà que es registrin a la web de Loteries de Catalunya, on també trobaran més informació sobre el joc.

Cada participació inclou un número de La Dooble, que podrà escollir cada entitat, i un de La Grossa de Cap d’Any, que serà atribuït aleatòriament. Per a adquirir un número, s’haurà de comprar directament a cada entitat, havent predefinit aquesta un donatiu, o, a partir del 16 de novembre, a un terminal de venda de Loteries de Catalunya.

Afegeix un comentari nou