L'Escola d'Estiu del Voluntariat arrenca interessant-se per les inquietuds de les entitats

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
El setembre de 2018 es celebrava la darrera edició de l'EEV (Font: Generalitat) Font: Generalitat de Catalunya
El setembre de 2018 es celebrava la darrera edició de l'EEV (Font: Generalitat)

L'Escola d'Estiu del Voluntariat arrenca interessant-se per les inquietuds de les entitats

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Sovint, les escoles de formació no tenen en compte les necessitats de les persones a les quals imparteixen les formacions. En aquest cas, l'Escola d'Estiu del Voluntariat prepara l'edició 2019 amb un breu qüestionari.

El 10 de juliol tindrà lloc l'Escola d'Estiu del Voluntariat 2019 (EEV) a Girona. Es tracta d'un projecte formatiu que parteix de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) i que se centra en la realització de tallers sobre diversos temes d'interès per a les entitats de voluntariat i les persones voluntàries.

Enguany, l'organització de l'esdeveniment s'interessa per les inquietuds de les entitats, com ara quina creuen que hauria de ser la formació que s'impartís d'acord amb l'experiència viscuda en anys anteriors, i les necessitats en clau general. Amb aquest propòsit, s'ha posat a disposició de tothom un formulari breu que restarà obert fins el 13 de març.

Enguany l'EEV durarà tot una jornada de matí i tarda a l'edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona (Pompeu Fabra, 1) i es convida a l'assistència de tothom per poder tenir aquesta oportunitat d'afegir al currículum formacions que estan expressament dissenyades per al món associatiu i el voluntariat.

Afegeix un comentari nou