Lliurament dels VI Premis Lluís Carulla d’Educació en el Lleure

Lliurament dels VI Premis Lluís Carulla d’Educació en el Lleure

Resum: 

Ahir al vespre, dia 2 de març, es va celebrar l’acte d’entrega d’aquests guardons en els que es va reconèixer la tasca dels agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Associació Casal La Formiga de Badalona, Associació Juvenil Batibull de Girona i de la Federació Catalana de l’Escoltisme i el Guiatge.

L’acte de lliurament es va realitzar al Palau Robert de Barcelona i va comptar amb la presència, entre d’altres, d’Ernest Benach, president del Parlament, d’Eugeni Villalbí, secretari de Joventut de la Generalitat i dels dirigents de la Fundació Lluís Carulla. Els VI Premis d’Educació en el Lleure han comptat amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.


Dos agrupaments de MEG van aconseguir dos premis: l’AEiG Mare de Déu del Montsant-Verge del Cim, en la categoria d’experiències realitzades pel projecte “Els campaments com a servei: recuperem les vies del tren miner de Vallcebre i reconstruïm el poble abandonat de Masia Castelló”, i El cau de l’Ubuntu en la de nous projectes per la iniciativa “Lleure a Ciutat Meridiana: casal d’estiu al CEIP Mestre Morera i l’agrupament El cau de la Ubuntu”.

L’associació Casal La Formiga de Badalona va ser guardonat pel projecte “Plug-in: joves i alfabetització digital d’adults i gent gran”, en la categoria d’experiències realitzades, i l’associació Juvenil Batibull de Girona, per la iniciativa “Morralla Espai Creatiu” en l’apartat de nous projectes.

En la categoria de reconeixement a una trajectòria, es va premiar la tasca de la Federació Catalana de l’Escoltisme (FCEG) formada per les associacions Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans i Acció Escolta de Catalunya. D’aquesta manera, els VI Premis Lluís Carull d’Educació en el Lleure van destacar l’escoltisme català en el seu conjunt.

Els Premis d’Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla, que es convoquen anualment, són cinc guardons destinats a promoure projectes i reconèixer experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Afegeix un comentari nou