Lots de Nadal amb valor afegit

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Lots de Nadal amb valor afegit

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

L'Obrador El Rosal, que dóna feina a gent amb discapacitat, ha presentat una parodia de l'anunci de la loteria de Nadal per donar a conèixer els seus lots gastronòmics.

«El millor premi, un lot de Nadal El Rosal». Amb aquest lema El Rosal i l’Associació Alba presentat el 3 de desembre coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat, una paròdia de l’anunci de la Loteria de Nadal. L’objectiu és promocionar els lots de productes artesans que elaboren des de l’entitat i que a més a més de les galetes de El Rosal inclou, vi de l’Olivera Cooperativa i diferents productes com torrons, galetes, embotits o oli, de proximitat i procedents de petits productors.

El vídeo, que ja suma gairebé 900 visualitzacions, està protagonitzat per les persones del Centre Ocupacional que s'encarreguen d'elaborar aquests lots, així com treballadors i voluntaris de l’Associació Alba.

El Rosal i l’Associació Alba

El Rosal forma part del Centre Especial de Treball de l'Associació i l'obrador del Rosal dóna ocupació a 8 persones amb discapacitat. L’Associació Alba és una entitat sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de l'Urgell i la Segarra. A través de la botiga on-line podeu trobar-hi productes que s’elaboren des de la mateixa associació i el lots de Nadal.

Torna a la pàgina de Nadal Solidari 2014

Afegeix un comentari nou