Més de 260 entitats ja s’han registrat per participar a La Dooble

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Fundació Pere Tarrés - Transversal
Número conjunt de ‘La Grossa amb La Dooble’.  Font: Loteries de Catalunya
Número conjunt de ‘La Grossa amb La Dooble’. Font: Loteries de Catalunya

Més de 260 entitats ja s’han registrat per participar a La Dooble

Autor/a: 
Fundació Pere Tarrés - Transversal
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

En total, 269 entitats han sol·licitat la comanda a la web de Loteries de Catalunya.

Poc més de dos mesos després de l’arrencada de la segona edició de La Dooble, la loteria del teixit associatiu de Catalunya que enguany arriba amb La Grossa, ja hi ha 269 entitats que han sol·licitat la seva participació.

Les associacions i organitzacions que encara no s’hagin registrat per a col·laborar amb la distribució de ‘La Grossa amb La Dooble’, ho podran fer a través de la pàgina web de Loteries de Catalunya. L’únic requisit és que estiguin inscrites en el registre oficial que els correspongui (al Registre d'entitats del Departament de Justícia o al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria de l’Esport). A Loteries de Catalunya trobaran tota la informació sobre aquest joc i sobre com s’hi poden registrar.

Les participacions inclouran un número de La Grossa de Cap d’Any i un número de La Dooble. Aquest segon el podrà escollir cada club o entitat, i serà igual per a totes les seves participacions. El número de La Grossa de Cap d’Any serà diferent i s’assignarà de forma aleatòria. Les persones que vulguin adquirir un número ho hauran de fer comprant-lo directament a un club o entitat, que podrà predefinir un donatiu. També es podran adquirir a un terminal d’agent de venda de Loteries Catalunya a partir del 16 de novembre.

La loteria de La Dooble ofereix premis de fins a 1 milió d’euros. En canvi, Les participacions guanyadores de La Grossa poden arribar a un premi de 40.000 euros. A banda d’això, ‘La Grossa amb La Dooble’ també repartirà premis entre els clubs i les entitats sense ànim de lucre que ha venut les participacions premiades. La que hagi distribuit el 1r premi guanyarà 30.000 €, les 2 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 2ns premis obtindran 20.000 € cadascuna, i les 3 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 3rs premis s’emportaran 10.000 € cadascuna.

Afegeix un comentari nou