"Mou-te per l'Esquitx": quilòmetres solidaris la cursa popular de la Festa Major de Sabadell

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

"Mou-te per l'Esquitx": quilòmetres solidaris la cursa popular de la Festa Major de Sabadell

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

L'Associació Juvenil Esquitx proposa als corredors "vendre" els seus quilòmetres per ajudar a finançar projectes que fomentin la inclusió social i la igualtat d'oportunitats d'infants en situació vulnerable.

Per això busquen corredors i corredores voluntaris que es comprometin a vendre de forma solidaria els 7 quilòmetres que hauran de córrer el dia de la cursa (entre familiars, amics i companys) a raó de 10 euros el quilòmetre.

La venda no es farà de forma individual, sinó que a partir del 26 de maig i fins al 6 de juliol, organitzaran una "cursa virtual" a través de la plataforma de micromecenatge "el meu gra de sorra". La quantitat de diners a recollir vindrà fixada per la suma total de quilòmetres a córrer entre tots els voluntaris.

Paral·lelament, corredors i corredores es calçaran les vambes a partir del 2 de juny i fins al dia de la cursa per preparar-la conjuntament. Arribat el dia, vestiran una samarreta commemorativa per donar visibilitat a l'entitat i en reconeixement a l'esforç de tots plegats, tant voluntaris com col·laboradors.

Per a més informació entra a http://quilometresolidari.blogspot.com hi trobaràs un espai de "Preguntes freqüents" que t'ajudarà a resoldre els teus dubtes.

Per inscriure't envia un correu a quilometresolidari@esplaiesquitx.org amb les teves dades personals (nom i cognom, edat i telèfon de contacte) i la teva experiència com a corredor. Tens temps fins l'11 de maig!

Afegeix un comentari nou