Neix La Teulada, la Xarxa Cooperativa de Tarragona

Ravalnet
La Teulada està formada per setze entitats tarragonines Font: Ateneu CoopCamp
La Teulada està formada per 16 organitzacions. Font: Ateneu CoopCamp

Neix La Teulada, la Xarxa Cooperativa de Tarragona

Ravalnet

Resum: 

Aplega 16 organitzacions tarragonines i té com a objectius promoure l'Economia Social i Solidària i facilitar la creació de projectes conjunts i útils per a la ciutat.

Neix la Teulada, una xarxa que aplega 16 organitzacions tarragonines de l'Economia Social i Solidària amb els valors comuns del coooperativisme com són l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat.

L'objectiu de la xarxa és potenciar la intercooperació a escala local, facilitar la creació de projectes conjunts i útils per a la ciutat, donar resposta a les necessitats de cadascuna de les entitats que en formen part cercant el bé col·lectiu, i ser una organització interlocutora amb l’administració i altres agents per tal d'afavorir l’aterratge de polítiques públiques per al foment de l'ESS.

S'entenen com un ecosistema o pol cooperatiu, que té com a funció organitzar-se per millorar la seva visibilitat i el seu impacte en la societat basant-se en el principi del suport mutu.

Organitzada per l'Ateneu CoopCamp, que s'encarrega de dinamitzar i executar la feina que se'n deriva, està formanda per entitats com Actua SCCL, Associació Ariadna, Associació Quilòmetre Zero, Circulars, Dignidart SCCL, El Far Cooperatiu SCCL, Entra SCCL, Federació Catalana de Voluntariat Social, Fundació Formació i Treball, Gam Lab SCCL, Insta SCCL, L’Escac SCCL, L’Escamot SCCL, Soca-rel SCCL i Vèrtebra.

Afegeix un comentari nou