Neix Viniscoop, la primera botiga online especialitzada en vins cooperatius

Ravalnet
 Font: Viniscoop
Pàgina principal de la botiga online. Font: Viniscoop

Neix Viniscoop, la primera botiga online especialitzada en vins cooperatius

Ravalnet

Resum: 

La plataforma arrenca amb la participació de dotze cellers cooperatius i amb un catàleg de més de 100 vins.

Ja està en marxa Viniscoop.com, la primera botiga online catalana especialitzada en vins i caves de cooperatives. Té un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 denominacions d'origen diferents, i també caves, vermuts, moscatells, rancis i vins dolços.

Per ara compta amb la participació de dotze cellers cooperatius, entre els quals hi ha Adernats, Castell d’Or, Batea, Espolla, Celler Montsec, Cellers Unió, Cooperativa de Gandesa, de Falset, Covides, L’Olivera, Sant Josep Vins i Portell.

La botiga inclou marques icòniques com Somdinou, Perlat i Llàgrimes de Tardor, però també moltes d'altres per descobrir, i es preveu una ampliació progressiva del catàleg amb la incorporació de nous vins i cellers.

"La idea neix del fet que ens vam adonar que els vins i caves elaborats per les nostres cooperatives a vegades són difícils de trobar online. No existia una plataforma especialitzada de venta que fos potent, usable, atractiva i segura", expliquen des de Viniscoop.

"I no és que parlem d’uns vins minoritaris; tot el contrari. Les cooperatives elaboren una gran varietat de vins i caves arreu del territori. Amb els anys els vins de les cooperatives han guanyat en diversitat i en qualitat, i volíem crear un lloc on tot aquest patrimoni vinícola es pogués posar en valor", afegeixen.

De fet, la meitat del vi que es produeix a Catalunya (1,5 milions d’hectolitres) l’elaboren cooperatives, on hi treballen uns 8.000 agricultors i agricultores en total.

Es tracta d'una iniciativa totalment digital impulsada per un grup inversor amb experiència en entorns digitals juntament amb un grup de cooperatives que han prioritzat l'experiència de la persona usuària.

Per això, han construït un ecommerce amb magatzem i logística pròpies per tal de garantir una compra ràpida i segura amb els mínims intermediaris.

Afegeix un comentari nou