Neus Munté visita Femarec i coneix de primera mà aquest centre de treball per a persones amb discapacitat

Autor/a: 
Laura Escrivà Giner
 Font:
Font:

Neus Munté visita Femarec i coneix de primera mà aquest centre de treball per a persones amb discapacitat

Autor/a: 
Laura Escrivà Giner

Resum: 

La Vicepresidenta Neus Munté va visitar el passat 8 d'octubre el CET de Femarec per conèixer el funcionament de l’entitat i veure la nova destructora que ha comptat amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

En tot moment la consellera va estar acompanyada per la Dolors Rusinés, Secretària General del Departament de Benestar Social i Família; el Jaume Giró, Director de general de la Fundació Bancària “la Caixa”, i la direcció i personal de Femarec. Durant el recorregut, van poder visitar la Secció de Gestió de Residus i Recollida Selectiva i veure el vídeo “Destruint les teves dades, construïm el seu futur”, conèixer els detalls de la nova destructora i veure el seu funcionament, per finalment, visitar la Secció de Reparacions i Muntatges.

Tot i que no va haver parlaments, sí va haver una amenitzada conversa entre la direcció de l’entitat i els visitats, i així, la presidenta de Femarec Amèlia Clara, va aprofitar l’ocasió per posar en relleu els bons resultats de l’entitat i la importància de seguir apostant per projectes d’inserció social i laboral com aquests. A més, sobre la nova destructora, Clara va destacar que “a Femarec sempre cerquem noves vies per mantenir la facturació del nostre Centre Especial de Treball i així mantenir els llocs de treball, i aquesta màquina ens permetrà augmentar la nostra productivitat i inclús, oferir un nou servei per a les empreses”.

Aquest nou servei que Femarec ofereix a les empreses, gràcies a la destructora que ha finançat l’Obra Social “la Caixa”, és la “Destrucció per a la Protecció de Marca”, una prestació ideada per conservar la identitat d’empreses privades i organismes públics; un servei que se centra en la destrucció de productes falsificats, mercaderia amb tares, restes o excés d’estocs, uniformes usats o antics, material amb imatge corporativa obsoleta, etc. per així protegir la integritat i el valor de marca. Aquesta sofisticada màquina és única a la ciutat de Barcelona i pot arribar a destruir 1.200 quilos de material per hora, i no només de paper com l’anterior, sinó plàstic, goma, roba, pell, fusta i metall, d’entre molts altres.

Afegeix un comentari nou