Pa solidari contra el càncer

LaviniaNext
Autor/a: 
Elizabeth Parcerisa
La proposta l'han dut a terme Ua1 Lleida Ràdio i Pastisseries Marquès. Font: Francesc Balañà
La proposta l'han dut a terme Ua1 Lleida Ràdio i Pastisseries Marquès. Font: Francesc Balañà
Programa d'UA1 Lleida Ràdio a la seu d'AECC Lleida. Font: Ivan Usón
Programa d'UA1 Lleida Ràdio a la seu d'AECC Lleida. Font: Ivan Usón

Pa solidari contra el càncer

Autor/a: 
Elizabeth Parcerisa
LaviniaNext

Resum: 

Pastisseries Marqués i Ua1 Lleida Ràdio han arribat a un acord per crear el ‘Pa solidari de Lleida’ que destinarà més del 25% de la recaptació a l’Associació Contra el Càncer de Lleida.

Lleida ja compta amb un pa solidari fruit de l’acord entre Pastisseries Marqués i Ua1 Lleida Ràdio. La iniciativa destinarà, com a mínim, el 25% de la recaptació a l’Associació Contra el Càncer de Lleida sense dirigir-se a cap projecte en concret perquè la mateixa associació pugui gestionar la inversió en funció de les necessitats.

Per aquest motiu, el logotip d’aquest nou producte compta amb un llaç marró, un color que no s’identifica amb cap càncer en concret i que, a més, fa referència al color de la civada. Per altra banda, l’elecció del pa com a producte central s’ha donat perquè, tant l’emissora com la fleca tenien clar que volien oferir un producte que fos, per damunt de tot, sinònim de salut, proximitat i medi ambient.

El ‘Pa Solidari de Lleida’ és un pa artesà d’avena que aporta molts beneficis per a l’organisme, com una bona digestió o poder combatre el colesterol alt, entre d’altres. A més, la seva producció aposta pel treball amb productes de proximitat, cosa que minimitza la petjada de CO2 i compta amb bosses reciclables de paper ofertes per l’empresa Olivé Rueda.

Ignasi Prat, director d’Ua1 Lleida Ràdio explica que amb aquesta iniciativa es pretén “ajudar a famílies de Lleida perquè puguin fer front a aquesta desagradable malaltia” i, així, esperar que aquest “gra de sorra sigui prou important per poder dir que hem aportat alguna cosa més a aquestes famílies”.

El ‘Pa solidari de Lleida’ es podrà adquirir des del dimarts quatre de febrer, Dia Internacional Contra el Càncer, a les cinc Pastisseries Marquès de Lleida i, a més de permetre als lleidatans col·laborar en la lluita contra el càncer, també podrà optar al sorteig d’un viatge per a dues persones valorat en més de 500 euros, cortesia de Viatges Folguera.

Afegeix un comentari nou