Panera Solidària de la UB en suport a La Marató

Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Panera Solidària de la UB en suport a La Marató

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Panera està valorada en més de 3.000 euros i inclou vals per escapades i àpats en restaurants, ulleres de sol, bambes, entrades de teatre i molts altres regals.

La Universitat de Barcelona celebrar la 2a Panera Solidària en suport a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Tot l'estudiantat i personal de la UB pot participar-hi i apostar per la investigació mèdica de l'ictus i les lesions cerebrals i medul·lars traumàtiques, tema de La Marató d'enguany. La participació té un preu de 2 euros i la data límit és el 16 de desembre. Posteriorment, el dia 19, es farà el sorteig i es coneixerà el guanyador, en presència de la secretària general de la universitat. Si vols comprar una participació, entra al web, registra't i fes el pagament.

7 regals que trobaràs a la Panera Solidària

  • Quatre entrades per al Tibidabo, per cortesia del Parc d’Atraccions Tibidabo.
  • Una visita guiada al Palau de la Música Catalana i una entrada doble per a un concert, per cortesia de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.
  • Dues sessions de flotació, per cortesia de Flotarium
  • Un carnet TR3SC Premium d’un any
  • Una experiència Submergeix-te entre taurons, per cortesia d’Aquarium Barcelona
  • Dues nits d’hotel amb esmorzar per a dues persones a l’hotel Eurostars Andorra Centre 5*, per cortesia d’Hotelius Club
  • Dues ulleres de sol, per cortesia de Northweek

Si vols saber què més s'ofereix, entra al web!

La Marató 2016

El 18 de desembre se celebrarà la 25a edició de La Marató, un certamen solidari molt consolidat a Catalunya organitzat per TV3 i Catalunya Ràdio. Enguany, tractarà i recaptarà diners per l'ictus, una malaltia caracteritzada per la pèrdua sobtada de les funcions cerebrals causada per un accident vascular, i sobre lesions i malalties cerebrals causades per un traumatisme. Segons dades de La Marató, a Catalunya l'ictus és la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes. Cada any, n'hi ha més de 13.000 casos, 1.300 dels quals afecten pacients de menys de cinquanta-cinc anys.

Afegeix un comentari nou