Participa al III Concurs de Festes Majors del Baix Empordà!

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al III Concurs de Festes Majors del Baix Empordà!

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Per participar en aquesta convocatòria s'han de presentar fotografies de qualsevol de les festes majors o Nits Joves dels municipis de la comarca, reflectint què es considera com a festa.

El III Concurs BEjove està organitzat per l’Oficina Jove del Baix Empordà i va adreçat a joves entre 14 i 29 anys. Per participar-hi cal pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #BEjoveFM2017.

La participació és gratuïta i és necessari que el perfil de l'usuari o la usuària sigui públic, així com esmentar el lloc de la festa major o Nit Jove que representin les fotografies.

Les propostes han de transmetre valors positius com són la participació, la inclusió, l'amistat, els hàbits saludables, etc. Es valorarà la naturalitat de les fotografies per sobre de la qualitat tècnica.

El premi a la fotografia guanyadora serà una Càmera 360º.

El concurs s’inicia el mes de gener coincidint amb la primera festa major del Baix Empordà a Regencós, i restarà obert fins al 15 de novembre, en acabar la festa major de Jafre.

El guanyador o guanyadora serà contactat enviant un missatge a la seva fotografia. El resultat es publicarà al web de BEjove, així com als diferents canals d’informació de la xarxa social de les àrees de joventut de la comarca.

Pots tenir més informació a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou