Participa al X Premi Literari Helena Jubany

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al X Premi Literari Helena Jubany

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquest certamen de narració curta o recull de contes per ser explicats vol mantenir viu el record de la jove, assassinada al 2001, i d’encomanar el seu gust per la lectura i la ficció literària.

El X Premi Literari Helena Jubany està convocat per l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, l’Ajuntament de Mataró i el diari ARA. Concretament, el promou la Direcció de Cultura de l'ajuntament i està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l'obra al diari.

Els treballs que es presentin al concurs hauran de ser originals, escrits en llengua catalana i han d'adreçar-se a un públic a partir de 12 anys.

L'extensió de les propostes ha de tenir un mínim de 10 fulls i un màxim de 20. S'hauran de lliurar cinc còpies de cada obra, en fulls DIN A4 d'una sola cara a doble espai.

El termini per entregar els treballs finalitza el dia 1 d'octubre. Es podrà fer a les següents biblioteques públiques de Mataró: Biblioteca Antoni Comas o Biblioteca Pompeu Fabra. El lliurament del premi serà el 2 de desembre de 2017.

Els criteris del jurat es basaran en la qualitat literària de les obres i en el fet que estiguin adaptades per a la seva transmissió oral. Per a més informació, pots consultar el web que conté les bases del premi.

Afegeix un comentari nou