Prepara la teva recepta i participa al Festival de Sopes del Món Mundial

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Prepara la teva recepta i participa al Festival de Sopes del Món Mundial

Resum: 

Nou Barris, a Barcelona, celebrarà la diversitat cultural i la convivència al voltant d'olles de sopes. Serà el diumenge 22 de març. Si vols participar cuinant una sopa del teu país, t'hi pots inscriure fins al 8 de març.

La Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements organitzen el Festival Sopes del Món Mundial, una festa de trobada i de relació per celebrar la convivència intercultural i gaudir de les més variades sopes. Ho fan des de l'any 2004 i durant les diferents edicions s'hi han pogut tastar més de 600 receptes i hi han participat 400 cuiners i cuineres i més de 200 entitats i col·lectius. Així, aquesta festa ha esdevingut una tradició al districte de Nou Barris de Barcelona i el 22 de març se'n celebrarà la dotzena edició.

Serà a la marquesina de la Via Júlia (Avinguda Via Júlia, s/n. Entre C/ Batllori i C/ Mas Duran), al migdia. A les 12.00 hores hi haurà un espectacle de circ i a les 13.00 hores es podran tastar les sopes, amenitzat per un concert de Combos de l'Escola de Blues de Barcelona.

Les persones que hi vulguin participar cuinant una sopa hauran de fer arribar la seva recepta abans del 8 de març a l'adreça info[arrova]9bacull.org. Hi hauran d'indicar el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.), així com el nom de la persona o persones que faran la sopa i el nom de l'entitat o col·lectiu a què representen i les dades de contacte (telèfon i correu electrònic). També caldrà que especifiquin la quantitat aproximada de litres que faran i si necessitaran algun estri de cuina per fer-la (olles, cullerots, batedora etc.). Pondran portar la sopa ja feta o, si no, tindran disponible des de les 9.00 hores un espai amb fogons.

9 Barris Acull està integrada per més de vuitanta entitats (associacions de veïns, AMPA, parròquies, associacions culturals i esportives, entitats de lleure i de solidaritat, escoles d'adults etc.) i el districte municipal. Així, les entitats del districte afronten de manera conjunta, coordinada i acompanyada els temes que tenen a veure amb la gestió de l'acollida i la diversitat, el foment de la convivència i la cohesió social als barris.

Afegeix un comentari nou