Els bancs del temps durant el confinament

Associacio Salut i Família
Autor/a: 
Associació Salut i Família
 Font: Associació Salut i Familia
Font: Associació Salut i Familia

Els bancs del temps durant el confinament

Autor/a: 
Associació Salut i Família
Associacio Salut i Família

Resum: 

L'Associació Salut i Família publica 'La Generositat dels Bancs del Temps', un informe amb experiències de connexió dels Bancs del Temps de Sant Cugat i Mira-sol, Dreta de l'Eixample i Fort Pienc, Sitges i Bon Pastor.

L'Associació Salut i Família publica 'La Generositat dels Bancs del Temps', un informe amb les experiències de connexió dels Bancs del Temps de Sant Cugat i Mira-sol, Dreta de l'Eixample i Fort Pienc, Sitges i Bon Pastor amb els /les seus/ves sòcis/es i les seves comunitats durant el període de confinament a causa de l'epidèmia per Covid-19.

Al llarg del confinament s'ha tornat a posar El valor d'ús de les coses al centre de les nostres vides. Les coses essencials que es necessiten de forma concreta i propera. I s'ha produït l'encaix entre aquestes necessitats essencials i les respostes d'una generositat senzilla a l'abast dels Bancs del Temps.

Els Bancs del Temps han estat capaços d'utilitzar la tecnología al servei de la sociabilitat entre les persones i han mantingut viu el poder de la confiança mútua que produeix cooperació i impuls per a la recuperació de l'esperança.

Afegeix un comentari nou