Publiqueu les vostres activitats a la coagenda, l'altaveu de l'ESS

Colectic
Agenda, bolígraf i mòbil, dins d'un bolso. Font:  LUM3N (Pixabay)
Agenda, bolígraf i mòbil, dins d'un bolso. Font: LUM3N (Pixabay)

Publiqueu les vostres activitats a la coagenda, l'altaveu de l'ESS

Colectic

Resum: 

L'eina desenvolupada per Barcelona Activa dinamitzada per Surt i programada per Colectic vol visibilitzar les activitats de l'entorn de l'Economia Social i Solidària.

La coagenda és una eina col·laborativa que aplega les formacions, xerrades, sessions informatives tallers i esdeveniments de l'entorn de l'Economia Social i Solidària que passen a l'àrea metropolitana de Barcelona. Programada per la cooperativa Colectic i dinamitzada per Surt, va néixer en ple confinament de la mà d'InnoBa, un nou espai per a la innovació socioeconòmica de Barcelona Activa i vol ser un altaveu del sector.

A més de visibilitzar totes les inciatives de l'ESS que tenen lloc a la ciutat i l'àrea metropolitana i crear xarxa entre les entitats que l'utilitzen, que són cada vegada més, les entitats que ho vulguin poden publicar-hi els seus esdeveniments, una acció gratuïta sempre que l'activitat ho sigui. També hi poden publicar els serveis que ofereixen i recursos com guies didàctiques en línia.

Voleu publicar en aquest espai? Podeu fer-ho des de l'apartat de la web "Voleu publicar?" o amb un sistema de RSS després d'un procés de verificació. Es recomana enviar la informació amb dues setmanes d'antel·lació. Per a més informació podeu contactar a coagenda@barcelonactiva.cat.

Afegeix un comentari nou