Quèdequè, la nova agenda web de les entitats de Barcelona

Colectic
Imatge de la festa de les Terres de l'Ebre organitzada pel Centre Artesà Tradicionàrius - Associació cultural TRAM. Font: Associació cultural TRAM
Imatge de la festa de les Terres de l'Ebre organitzada pel Centre Artesà Tradicionàrius - Associació cultural TRAM. Font: Associació cultural TRAM

Quèdequè, la nova agenda web de les entitats de Barcelona

Colectic

Resum: 

Associacions, fundacions i col·lectius amb vocació comunitària poden publicar les activitats que organitzen en aquesta plataforma desenvolupada per Quepo.

Quèdequè és nova agenda web de les entitats socials. Desenvolupada per la cooperativa Quepo, i coordinada per Torre Jussana amb el suport del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona i del Consell d'Associacions de Barcelona, la plataforma té un cercador d'activitats, amb un filtratge per temàtiques, tipologies, districtes, públics i accessibilitat, i un menú que permet accedir a l'agenda, a notícies i al directori d'entitats que hi participen.

L'equip que hi ha al darrere s'encarrega de curar i donar visibilitat als continguts, però són les mateixes entitats adherides les que publiquen la informació. Qualsevol associació, fundació i col·lectiu barceloní amb vocació comunitària pot publicar els esdeveniments després de registrar-se a la plataforma.

Es tracta d'una nova iniciativa amb la intenció d'apropar l'àmbit associatiu a la ciutadania, així com Xarxanet, o la Coagenda, i exposa uns criteris clars pel que fa a la publicació d'esdeveniments: han de ser activitats lúdiques, educatives, esportives i culturals, i no poden ser de caràcter polític.

"La ciutat que no et pots perdre" és el lema que l'equip ha fet servir per al seu llançament. I és que de vegades la comunicació de les entitats és endogàmica i no arriba al públic general, però Barcelona està plena d'activitats associatives amb persones al darrere que treballen o dediquen el seu temps lliure a millorar la vida de la ciutadania. Ara ja podem triar opcions d'oci per gaudir-ne i, a la vegada, enfortir el teixit associatiu de Barcelona.

Afegeix un comentari nou