#RavalKm0 il·luminarà de nou el barri per Nadal

Ravalnet
Autor/a: 
Marta Rius
#Ravalkm0 Font: Fundació Tot Raval
#Ravalkm0 Font: Fundació Tot Raval
#Ravalkm0 Font: Fundació Tot Raval
#Ravalkm0 Font: Fundació Tot Raval

#RavalKm0 il·luminarà de nou el barri per Nadal

Autor/a: 
Marta Rius
Ravalnet

Resum: 

Es penjaran 80 arcs als carrers gràcies a la 5ª edició del projecte de dinamització comercial i social del barri.

La Rambla del Raval, el Mercat de la Boqueria, els Jardins Voltes d’en Cirés i els carrers de Joaquim Costa, Tallers, Pintor Fortuny, Robadors, Sant Ramon, Carretes, Cera i Arc del Teatre lluiran il·luminació nadalenca aquest 2019, en una nova edició, la cinquena, del projecte comunitari #RavalKm0 engegat per Fundació Tot Raval.

En total es penjaran 80 arcs als carrers del barri i es produïran 4.000 bosses de roba, tot, inspirat en imatges de veïnat i treballadors i treballadores del Raval fotografiades en les anteriors edicions. Enguany, com a novetat, s'afegiran la Plaça Universitat i part del carrer Pelai, amb 14 nous arcs de llum #RavalKm0, que incorporaran colors i materials nous durant la campanya nadalenca.

Alhora que genera oportunitats formatives i ocupacionals al barri, #RavalKm0 és un projecte que fomenta la dinamització comercial i social del barri. Arrela en el treball col·lectiu de diferents entitats, institucions i comerços del barri per construir i aplicar una filosofia socialment responsable.

En el marc del Grup Territori Socialment Responsable, el projecte està promogut per la Fundació Tot Raval i Impulsem. #RavalKm0 pretén engegar processos econòmicament viables i que generin oportunitats reals de millora de la qualitat de vida al Raval i alhora mostrar el seu vessant més creatiu, innovador i productiu.

La iniciativa del projecte #RavalKm0 va néixer l’any 2015 a partir del treball conjunt amb l’Eix Comercial del Raval i els seus més de 300 establiments comercials adherits. Un dels seus objectius és atraure els visitants d’arreu de la ciutat i el país, perquè vinguin al Raval i descobreixin la seva àmplia oferta comercial, cultural i gastronòmica, i alhora contrarrestar l’estigma negatiu del barri.

Aquest és el vídeo promocional de l'edició 2018:

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou