Recull de lectures d'àmbit social per a la diada de Sant Jordi

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Recull de lectures d'àmbit social per a la diada de Sant Jordi

Resum: 

DIXIT proposa un recull de lectures d'àmbit social per a la diada de Sant Jordi, relacionades amb l'educació, la infància, la gent gran o la discapacitat.

DIXIT, Centre de Documentació de Serveis Socials ens proposa un recull de novel·les, contes, còmics, guies i assajos d'àmbit social com a lectures recomanades de cara a la diada de Sant Jordi.

Entre les propostes s'hi compten obres relacionades amb la gent gran, com ara L'àvia necessita petonets, llibre adreçat als infants per ajudar-los a entendre com un fet natural l'envelliment i els processos de deteriorament mental que poden anar-hi associats, alhora que vol fomentar la tendresa cap a les persones grans.

Pel que fa a l'educació, es proposa la lectura de Educar en la adolescencia: 9 ideas clave, obra que inclou propostes educatives per a adults que intervenen en l’educació dels joves.

També es proposen també lectures relacionades amb la immigració, com Sense papers: catorze històries personals o sobre les vivències de persones sense llar amb Miguel, 15 años en la calle . El recull també inclou còmics com Alícia en un món real, que narra la història d’una dona que ha patit un càncer de mama.

Quant a temes relatius a les discapacitats, el recull de DIXIT inclou Sense fronteres, la història d'un jove que viatja pel món amb la seva cadira de rodes i amb un mínim pressupost.

El recull de DIXIT inclou, alhora, una relació d’institucions i pàgines web d’interès amb més informació sobre llibres.

Visita l'especial de Sant Jordi de xarxanet.org!

Afegeix un comentari nou