«A Salt tenim un projecte»

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

«A Salt tenim un projecte»

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

L’Ateneu Popular de la Coma de Cros vol donar ressò i visibilitat al seu projecte de gestió comunitària a través d’una campanya per involucrar a la població i donar-los a conèixer.

Més de 40 entitats de Salt i nombroses persones vinculades al món cultural de la ciutat han donat suport al projecte presentat des de l’Ateneu Popular de la Coma Cros per tal de gestionar l’equipament Coma Cros seguint un model de gestió comunitària.

I què vol dir de gestió comunitària? És un model on la presa de decisions recau en una assemblea democràtica i oberta, a partir de la qual s'articulen comissions de treball i una comissió gestora.

A través d’un vídeo titulat «A Salt tenim un projecte» expliquen i argumenten què és la gestió comunitària i quin model d’ateneu volen construir: inclusiu, obert, amb espais per a tothom i de tothom, construït des de baix.

L’Ateneu porta més d’un any treballant de forma conjunta amb altres entitats de la vila per tal de presentar un projecte de gestió que sembla ser l’Ajuntament ha rebutjat per la «impossibilitat legal del model i per qüestions de representativitat» segon expliquen des de l’Ateneu en un comunicat. Per tal de defensar el seu projecte «basat en la idea de democràcia directa, que no pretén representar sinó que convida a participar» s’ha dut a terme la campanya #aSalttenimunprojecte. I l'Assemblea reclama a l'Ajuntament «el retorn a la negociació»i per aquest motiu s'ha demanat una reunió urgent.

Més informació:

ateneucomacros.wordpress.com

www.facebook.com/assemblea.ateneucomacros

@ateneucomacros

Afegeix un comentari nou