Sant Boi en positiu

IdemTV
Autor/a: 
Carme Porta
L'activitat principal de Sant Boi en positiu TransVIH és la sensibilització i naturalització de les realitats de les persones del col·lectiu LGTBI a través de formacions i xerrades.  Font: IdemTV
L'activitat principal de Sant Boi en positiu TransVIH és la sensibilització i naturalització de les realitats de les persones del col·lectiu LGTBI a través de formacions i xerrades. Font: IdemTV

Sant Boi en positiu

Autor/a: 
Carme Porta
IdemTV

Resum: 

L'entitat Sant Boi en positiu TransVIH acompanya a les persones trans* que viuen amb el VIH i al col·lectiu LGTBI del municipi del Baix Llobregat.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, ens presenten l'associació Sant Boi en positiu TransVIH, una entitat d'àmbit municipal que va néixer per cobrir una demanda de necessitat d'informació i suport de les persones trans* que viuen amb el VIH a Sant Boi del Llobregat i que, posteriorment, a causa de la manca d'entitats al territori, va decidir cobrir tot el col·lectiu LGTBI.

La seva activitat principal és la sensibilització i naturalització de les realitats de les persones del col·lectiu LGTBI a través de formacions i xerrades. A més, també donen suport i acompanyament psicològic en els autotests del VIH, realitzant la prova ràpida dins de l'entitat. Un servei d'acompanyament psicològic que en una farmàcia no es pot trobar.

En aquesta entrega audiovisual, el president de Sant Boi en positiu TransVIH, Iván Herrador, i el voluntari Iván Miguel, ens expliquen el funcionament de l'entitat i què els reporta el voluntariat LGTBI en una població com Sant Boi de Llobregat.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou